Close

Sorry - this product is no longer available

God mad til små gryder

Ikke-medlemDKK 110,00
Medlem DKK 90,00

150 spændende opskrifter på traditionelle og moderne diabetesretter til enhver tid

Du får opskrifter til morgen, frokost og aften, hverdag og fest, sommer og vinter.

Kogebogen er særligt til mennesker med type 2-diabetes og andre, der gerne vil tabe sig eller spise sundt. Bogen er desuden udarbejdet, så personer med forhøjet kolesterol i blodet også kan få glæde af retterne. Der er opskrifter på morgenmad, frokost- og vegetarretter, supper, sovse, tilbehør, kød, fisk, fjerkræ, gæstemenuer, desserter m.m. Bogen indeholder også gode råd om valg af råvarer, fedtfattig tilberedning og sammensætning af maden.

Opskrifterne på hverdagsretter er udarbejdet til 2 personer, mens opskrifterne på gæstemad er til 4 personer.

 

Bogens opskrifter er udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.

Udgivelsesår: 2003

150 spændende opskrifter på traditionelle og moderne diabetesretter til enhver tid

Du får opskrifter til morgen, frokost og aften, hverdag og fest, sommer og vinter.

Kogebogen er særligt til mennesker med type 2-diabetes og andre, der gerne vil tabe sig eller spise sundt. Bogen er desuden udarbejdet, så personer med forhøjet kolesterol i blodet også kan få glæde af retterne. Der er opskrifter på morgenmad, frokost- og vegetarretter, supper, sovse, tilbehør, kød, fisk, fjerkræ, gæstemenuer, desserter m.m. Bogen indeholder også gode råd om valg af råvarer, fedtfattig tilberedning og sammensætning af maden.

Opskrifterne på hverdagsretter er udarbejdet til 2 personer, mens opskrifterne på gæstemad er til 4 personer.

 

Bogens opskrifter er udarbejdet af Diabetesforeningens diætister.

Udgivelsesår: 2003

Følg os på