Close

Hold gryden i kog og rør dig imens

Ikke-medlemDKK 80,00
Medlem DKK 70,00

Hold gryden i kog og rør dig imens

Ny livsstilsbog fra Diabetesforeningen med masser af inspiration til sund mad og motion. 

I Diabetesforeningens nye livsstilsbog ’Hold gryden i kog og rør dig imens’ er der fokus på et godt helbred og øget livskvalitet. Gør mørket og kulden det sværere for dig at bevæge dig? Der er heldigvis mange måder at være aktiv på, og i denne bog finder du nogle af Diabetesforeningens motionsøvelser, som du kan lave, imens du laver mad.   

I ”Hold gryden i kog og rør dig imens” har vi samlet det bedste fra vores eksperter. Derfor får du 12 lækre og fornyet opskrifter på simremad og supper, og imens maden passer sig selv kan du nemt lave én af de 11 træningsøvelser, som er beskrevet i bogen med gode billeder og illustrationer.

Brug inspirationen til at udforske sæsonens råvarer, samtidig med at bruge tilberedningstiden til at udfordre din krop.

 Bogen er udarbejdet af Diabetesforeningens diætister Lisa Heidi Witt og Cecilie Sandvad, Motionskonsulent Claus Borup Skovsgaard, Mia Sørensen Iken, kandidat i speciale i fysisk aktivtitet, og Ida Astrup Jørgensen, Børne-ungekonsulent.  

Udgivelsesår: 2020

Antal sider: 69 sider

Hold gryden i kog og rør dig imens

Ny livsstilsbog fra Diabetesforeningen med masser af inspiration til sund mad og motion. 

I Diabetesforeningens nye livsstilsbog ’Hold gryden i kog og rør dig imens’ er der fokus på et godt helbred og øget livskvalitet. Gør mørket og kulden det sværere for dig at bevæge dig? Der er heldigvis mange måder at være aktiv på, og i denne bog finder du nogle af Diabetesforeningens motionsøvelser, som du kan lave, imens du laver mad.   

I ”Hold gryden i kog og rør dig imens” har vi samlet det bedste fra vores eksperter. Derfor får du 12 lækre og fornyet opskrifter på simremad og supper, og imens maden passer sig selv kan du nemt lave én af de 11 træningsøvelser, som er beskrevet i bogen med gode billeder og illustrationer.

Brug inspirationen til at udforske sæsonens råvarer, samtidig med at bruge tilberedningstiden til at udfordre din krop.

 Bogen er udarbejdet af Diabetesforeningens diætister Lisa Heidi Witt og Cecilie Sandvad, Motionskonsulent Claus Borup Skovsgaard, Mia Sørensen Iken, kandidat i speciale i fysisk aktivtitet, og Ida Astrup Jørgensen, Børne-ungekonsulent.  

Udgivelsesår: 2020

Antal sider: 69 sider

Følg os på